Cégünkről

Bemutatkozik a Cavitation Energy Systems Kft.

A 2011. – 2012. évben a Munkaerőpiaci Alap támogatásával társaságunk egy jelentős volumenű beruházást valósított meg, melynek célja egy kavitációs elven működő kazánokat gyártó, összeszerelő, illetve ezen technológiát fejlesztő üzem létrehozása volt.

A beruházás saját tulajdonú, 2011. évben megvásárolt, Nyíregyházi Ipari Parkban található 4000 m2 alapterületű telken, illetve az azon az előzőek szerinti támogatásból megvalósított üzemcsarnokban történik, a jelen támogatásból beszerezni kívánt berendezések és eszközök itt kerültek beépítésre. A telephely jól megközelíthető akár az M3 autópálya felől, akár az 4. sz. főútról. Környezetében olyan nagyvállalatok találhatók, mint a LEGO, Electrolux, és még számos már betelepült vállalkozás.

Ipari park területből adódóan a telek minden tekintetben – közlekedés, vonal infrastruktúra, logisztika stb. – kiváló feltételekkel rendelkezik. Az itt létrehozott csarnok a kor színvonalának megfelelően került kialakításra úgy, hogy egészséges, biztonságos és színvonalas munkakörnyezetet biztosítson az itt dolgozó munkásoknak, illetve mérnököknek.

 

 

 

 

 

Kavitációs technológia

Kavitációs hőszivattyú, legalább 30%-os fűtési megtakarítás, 100%-ig környezetbarát Kérdésével érdeklődjön munkatársainknál.

A kavitációs kazán előnyei: Az üzembe helyezéshez nincs szükség tervezési és engedélyeztetési eljárásra, eljárási illetékre, közműfejlesztési hozzájárulásra, kéményépítés és kéményseprési díjra. 150 m2-es lakás fűtése mindössze 6 KW/h fogyasztással biztosítható. Hosszú élettartamú, rezonanciamentes rendszer. 10 év garancia. Egyszerűen, gyorsan telepíthető. Legalább 30%-os fűtési költség megtakarítás. 100%-ig környezetbarát. Nincs égés, nem keletkezik füstgáz, nincs káros anyag kibocsátás és CO mérgezés veszély. Napkollektoros rendszerekkel összeköthető. További részletek a kavitációs kazánról