Közlemény

Közlemény

 

 

Tisztelt Kereskedő Partnereink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy 2013. november 1-től a megrendeléseiket hivatalos formában a megrendeles@cavi-tech.eu e-mail címen adhatják le. Azon rendeléseket, amelyek nem erre az e-mail címre érkeznek, nem tekintjük érvényes megrendeléseknek, így nem áll módunkban azokat teljesíteni. A megrendelést követően a forgalmazó kap egy válaszlevelet, amely tartalmazza a termék szállításának várható időpontját.

Továbbá minden kereskedő partnernek kötelező egy olyan munkatársat alkalmazni, aki alkalmas a hőtechnikai számítások elvégzésére, hogy ez alapján tudjanak árajánlatot adni a megfelelő termékről a megrendelőnek.

A termékekkel kapcsolatban felmerülő technikai információkért kérjük, forduljanak új épületgépész mérnökünkhöz, Támba Tiborhoz 06 70 364 51 11-es telefonszámon, vagy a tambatibor@cavi-tech.eu e-mail címen.

Műszaki jellegű kérdésekkel Fábián József Urat kérjük, ne keressék!

 

Kavitációs technológia

Kavitációs hőszivattyú, legalább 30%-os fűtési megtakarítás, 100%-ig környezetbarát Kérdésével érdeklődjön munkatársainknál.

A kavitációs kazán előnyei: Az üzembe helyezéshez nincs szükség tervezési és engedélyeztetési eljárásra, eljárási illetékre, közműfejlesztési hozzájárulásra, kéményépítés és kéményseprési díjra. 150 m2-es lakás fűtése mindössze 6 KW/h fogyasztással biztosítható. Hosszú élettartamú, rezonanciamentes rendszer. 10 év garancia. Egyszerűen, gyorsan telepíthető. Legalább 30%-os fűtési költség megtakarítás. 100%-ig környezetbarát. Nincs égés, nem keletkezik füstgáz, nincs káros anyag kibocsátás és CO mérgezés veszély. Napkollektoros rendszerekkel összeköthető. További részletek a kavitációs kazánról