A cég jelenleg nem értékesít készüléket!

A cég jelenleg nem értékesít készüléket!

Cégünk termelési értékesítéséhez kapcsolódóan létrehozott hálózatba lépéséért semmilyen természetbeli, illetve pénzbeli ellenszolgáltatást nem igényel, és ezt a partnerek közötti üzletmenet során sem támogatja.

Előleg befizetésére kizárólag a Cég külön erre a célra elkülönített bankszámlájára lesz lehetőség.

Számlaszám: 10918001-00000136-52700039 (HUF)

Közlemény rovatba az előleg számla számát és befizető nevét kell beírni.

Előleg felvételére egyetlen értékesítő partnernek sincs joga!!!

A kavitációs kazán felhasználásának sokoldalúsága

Ingatlanok fűtéskorszerűsítése jelentős költségmegtakarítással.

Beépíthető konténeres szociális blokkba, mely nomád körülmények között biztosít kulturált fűtési, tisztálkodási és ivóvíz ellátási lehetőséget. A berendezés fűti a konténert, használati melegvizet biztosít, valamint akár baktériummal fertőzött vízből is ivóvizet állit elő. Aggregátorról és napelemről is működtethető inverter nélkül.

Minden a vízben lévő baktériumot, kórokozót maradéktalanul megsemmisít! Fertőzött vízkészletek hasznosítására alkalmas.

Lágyvizet állit elő, ezért használhatják gyógyszergyárak, üdítőgyártók.

A tejipar olcsón pasztörizálhat vele, mert nem csak 65°C, hanem 110°C-os vizet is előállít, ha szükséges, de a pasztörizálást nem a hő, ha nem a kavitációs “robbanások” okozzák.

Uszodatechnikában vízfűtésre, lágyításra és egyúttal fertőtlenítésre is alkalmas.

 
Működési elve

A CES által fejlesztett termék a folyadékban fellépő kavitációs jelenséget hasznosítja rendkívül hatékonyan.

A magas fordulatú forgótest rövid időre gőznyomás alá csökkenti a nyomást, majd a hirtelen növekvő nyomás összeroppantja a keletkezett gőzbuborékot, amelynek eredménye képén hatalmas hő szabadul fel. Ez a hőenergia melegíti fel a vizet.

Kavitációs technológia

Kavitációs hőszivattyú, legalább 30%-os fűtési megtakarítás, 100%-ig környezetbarát Kérdésével érdeklődjön munkatársainknál.

A kavitációs kazán előnyei: Az üzembe helyezéshez nincs szükség tervezési és engedélyeztetési eljárásra, eljárási illetékre, közműfejlesztési hozzájárulásra, kéményépítés és kéményseprési díjra. 150 m2-es lakás fűtése mindössze 6 KW/h fogyasztással biztosítható. Hosszú élettartamú, rezonanciamentes rendszer. 10 év garancia. Egyszerűen, gyorsan telepíthető. Legalább 30%-os fűtési költség megtakarítás. 100%-ig környezetbarát. Nincs égés, nem keletkezik füstgáz, nincs káros anyag kibocsátás és CO mérgezés veszély. Napkollektoros rendszerekkel összeköthető. További részletek a kavitációs kazánról